Om oss
Star Gym Hammerdal

Vilka är vi på Star Gym
och vad står vi för?

Come as you are
leave as a star

I september 2013 bytte Kentaur Gym och Kosttillskott namn till Star Gym i och med det blev vi fler anläggningar och vi finns nu i Sundsvall, Timrå, Söråker, Östersund, Bräcke, Sveg, Funäsdalen och Hammerdal


Vi på Star Gym vill att ni som tränar ska få så stor valuta för pengarna som möjligt och erbjuder därför våra kunder att träna på 7st anläggningar till priset av en.

Ni tränar på ett medlemskap på alla anläggningar.

Star Gym Hammerdal erbjuder en unik träningsmiljö och ett stort utbud av träningsmaskiner och fria vikter även fria ytor erbjuds för er som vill träna med den egna kroppsvikten och funktionell träning. Vi har beslutat oss för att inte vara som alla andra gym. Maskinerna är i toppklass och miljön i lokalen ger en känsla av hur det var när dom första gymmen startade upp.

De som tränar och besöker vårt gym brukar säga ”detta är ett riktigt gym”.
Vår målsättning är att alla ska känna sig välkommen hos oss, det spelar ingen roll om du är gammal, ung, överviktig, smal etc. hos oss ska alla trivas.

DOPING POLICY

Vi tar vårt ansvar och jobbar för att motverka bruket av anabola steroider.

Genom de regionala organisationerna Mobilisering mot droger i Jämtlands ingår vi i nätverket PRODIS som arbetar för att förebygga och minska användningen av anabola androgena steroider och andra dopningspreparat.

Finns misstanke om att någon missbrukar dopingpreparat på Star Gym kan personen i fråga tvingas lämna ett doping prov för att få fortsatt tillträde till gymmet.

Vi har ett samarbete med polisen och dom kommer att besöka Star Gym flera gånger per år för att hjälpa oss att minska bruket av dopingpreparat och andra droger.

Skulle någon påträffas med någon form av doping/droger i kroppen resulterar det i avstängning från Star Gym.
KÖP TRÄNING